Eladó 130 m²-es családi ház, Ásványráró

Azonosító: W33170 - utoljára módosítva: 2017.08.23

Érdeklődni

Stonehenge Ingatlan Győr
Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Kovacsics Petra
06-20-4672527
petra9108@gmail.com

Biztonsági kód: 2 + 1 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Ásványráró
alapterület:130 m²
ár:23 900 000 Ft  
szoba:2 (nappalival)  
állapota:jó állapotú  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás


Eladó családi ház és a hozzátartozó apartman, Ásványrárón.

Eladásra kínálok Szigetköz szívében egy 70 m²-es alapterületű tégla építésű családi házat és a hozzátartozó 60 m²-es apartman házat. Az ingatlan Győrtől 20 km-re, Mosonmagyaróvártól 17 km-re található. A táj és környék sokféle kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosít a pihenni vágyóknak. A szomszédos Lipót község, meleg vizes termál-, gyógy- és élményfürdőjével várja a vendégeket. A Dunán - a falutól 1 km-re - csónakázási, horgászati és vadászati lehetőségek közül lehet választani.
Az összkomfortos családi ház, téglaépítésű 1968-ban épült. Az egy szintes lakásban egy tágas nappali,-étkezővel, két szoba, konyha, illetve fürdőszoba került kialakításra.
A lakáshoz tartozik három melléképület, amely garázs funkciót tölt be, illetve egyéb holmik tárolására tökéletes biztonságot nyújthat. A ház fűtését és melegvízellátását gázkazán biztosítja. A melléképületekkel szemben megtalálható egy fúrt kút, illetve egy füstölő. A telek alapterülete 1234 m²-es. Az udvaron kialakításra került egy különálló apartman ház, amely két szintes, és teljesen alápincézett, a földszinten egy szobát, egy fürdőszobát és egy kis főző helyiséget találhatunk, a tetőtérben pedig ugyan ezeket a lehetőségeket vehetjük igénybe. A kis apartman ház a falusi turizmus keretein belül szállásadási lehetőségre is alkalmas.
A ház és a hozzátartozó apartman, akár két generáció kényelmes együtt élésére is lehetőséget ad.


Stonehenge Ingatlan Győr
9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Tel: 30/3909682
E-mail: ingatlan.gyor@shbankhaz.hu