Eladó 58 m²-es tégla lakás, Győr-Bácsa

Azonosító: W31549 - utoljára módosítva: 2017.07.13

Érdeklődni

Stonehenge Ingatlan Győr
Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Polócz Péter
06-20-4688701
polocz.peter@shbankhaz.hu

Biztonsági kód: 3 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:tégla lakás
helység:Győr-Bácsa
alapterület:58 m²
ár:18 900 000 Ft  
szoba:2 (nappalival)  
állapota:újszerű  
emelet:földszint  
egyedi fűtés; parkoló;

Leírás


Eladó egy 58 m-es társasházi lakás Győrben, amely a lakhatási cél mellett kiváló befektetési lehetőséget is magában hordoz!

Eladásra kínálok Győr Bácsa városrészében egy 58 m2-es tégla építésű társasházi lakást. Az ingatlan Győr csendes, nyugodt utcájában egy pihenőpark szomszédságában helyezkedik el. A 2003-ban épült 4 lakásos társasház földszintjén található lakás nagyon praktikus elrendezésű, amelyben a két szoba és a konyha mellett külön fürdőszoba, külön WC és egy spájz is helyet kapott. A lakáshoz tartozik egy lépcsőházból nyíló saját használatú 4 m2-es tárolórész és egy udvari gépkocsi beálló is. Az ingatlan újszerű állapotú, fenntartása pénztárca kímélő. A lakás nagyszerű indulási lehetőséget jelenthet egy olyan fiatal pár részére (akár egy kisgyerekkel is) akik természetes, élhető környezetre vágynak, és kerülnék a zsúfolt városrészek negatív hatásait.

Mindezen felül a lakás kiváló befektetési lehetőséget is hordoz magában. A nyugodt kertvárosi környezetben lévő ingatlan könnyen kiadható, mivel közel van az Audi iskola és a 2018 tavaszán átadásra kerülő győri keleti elkerülő út és híd, amin keresztül az Ipari Park néhány perc alatt elérhető lesz.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.


Stonehenge Ingatlan Győr
9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Tel: 30/3909682
E-mail: ingatlan.gyor@shbankhaz.hu