Eladó 97 m²-es sorház, Győr-Ménfőcsanak

Azonosító: W31109 - utoljára módosítva: 2017.06.04

Érdeklődni

Stonehenge Ingatlan Győr
Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Polócz Péter
06-20-4688701
polocz.peter@shbankhaz.hu

Biztonsági kód: 3 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:sorház
helység:Győr-Ménfőcsanak
alapterület:97 m²
ár:26 900 000 Ft  
szoba:5 (nappalival)  
állapota:újszerű  
egyedi fűtés; erkély/terasz; parkoló;

Leírás


Eladó egy kiváló állapotú 97 m2-es sorházi lakás Győr-Ménfőcsanakon, ami adottságai alapján akár több generáció nyugodt együttélésére is lehetőséget teremt.

Eladásra kínálok egy 2008-as építésű 97 m2-es sorházi lakást Győr-Ménfőcsanakon. A két szinten elhelyezkedő lakás 4 szobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A felső szinten a WC és a mosdó elkülönülten, az alsó szinten egyben található meg. Ez utóbbi egy szobából nyílik, így ez a rész akár vendégszobaként is funkcionálhat vagy akár lehetőséget teremt több generáció nyugodt együttélésére is. A felső szint sem tetőteres beépítésű, mindenhol teljes értékű a belmagasság. A jó ízléssel praktikusan kialakított belső terek minőségi anyagok felhasználásával készültek. A modern fa (szúnyoghálóval ellátott) nyílászárok tulajdonságából és az épület extra hőszigeteléséből adódóan a rezsiköltség alacsony. A fűtést és a meleg víz ellátást saját egyedi Saunier duval kombi kazán biztosítja. A lakáshoz kapcsolódik egy 10 m2-es fedett terasz, amit saját használatú 55 m2-es parkosított udvar vesz körül. Az udvaron grillező és fa kerti tároló is helyet kapott. A ház új lakóinak nem kell gondoskodniuk a beépített bútorokról, mert a gépesített konyha, a beépített gardrób, - akár a karnisok és a világítótestek is - és a riasztórendszer is a lakás tartozéka marad.

A lakás 2017. szeptemberében lesz beköltözhető. Amennyiben a vételár előteremtéséhez finanszírozásra is szüksége van, díjmentes tanácsadással és teljeskörű lebonyolítással készséggel állok rendelkezésére.


Stonehenge Ingatlan Győr
9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1. fsz/8.
Tel: 30/3909682
E-mail: ingatlan.gyor@shbankhaz.hu